Inredning

 
bedroom_01.jpg

Moodboard

Moodboard är ett kollage där du samlar inspiration i form av bilder, tyger och tapetprover och andra material till ditt projekt. Klipp ut bilder från kataloger och magasin och klistra upp på kartong eller pappersark tillsammans med olika material. Eller skapa ett digitalt genom att samla bilder på t ex Pinterest.
Att arbeta med moodboard är ett utmärkt sätt att ta vara på alla idéer och se om de passar ihop. Börja samla inspiration och låt det ta tid. 

planritning.jpg

planritning

Det är ett bra sätt att få överblick. Placera in möbler och belysning. Var noga med måtten och att skalan blir rätt. Tänk också på att belysning är viktigt och att det ofta behövs fler belysningspunkter än man tror. Glöm inte att möblera för ett fungerande vardagsliv.

Tips!

Låt planeringen ta tid. Att rusa iväg för att man vill göra en förändring är inte att rekommendera. Det gäller särskilt när man just flyttat in i en ny lägenhet eller ett nytt hus. Det tar tid att komma underfund med vilka behov man faktiskt har och hur man rör sig i sin bostad. Tänk även på hur färger och material påverkar oss. Läs gärna lite om Feng Shui.